Pabrik Produk - Pabrikan Produk Cina, Suplier

  • planetary gear motor with encoder for Irrigation and Fertilization Equipment

    motor gir planét kalayan énkoder pikeun Irigasi sareng Peralatan Pupuk

    Ukuran : Ø45mm × 132mm
    Dihaturkeun torsi: 10kg.cm
    Dipeunteun kagancangan: 365rpm

    Émbaran dasarna

    Tempat Asal Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand Motor Twirl
    Sértipikasi CE, ROHS, SGS, TUV, IATF16949
    OEM & ODM Service Aya 
    Pasokan Kamampuhan 180000 Potongan / per Bulan
    Waktos prosés  1-2 minggu pikeun sampel, 3-4 minggu pikeun produksi masal.
    Sampel MOQ  1 buah 
    Produksi masal MOQ 500 lembar
    Istilah pamayaran T / T, Paypal, WesternUnion
    Fitur produk
    Ngaran Produk Motor gear planét diaméter 45mm 
    Jinis motor komutator karbon-sikat
    Jinis gir Gearwheel lempeng, gearhead planét logam
    Item ngarobih kagancangan, torsi, flensa, poros, rating IP atanapi barang-barang sanés
    Voltaseu: 12VDC, 24VDC, 36VDC atanapi kustomisasi
    Kaluaran Bentuk Poros D-cut, Keyway, Round, Hexagon, atanapi ngarobih
    Kakuatan Kaluaran 50 Watt atanapi ngarobih
    Énkoder efek dua saluran aula 3PPR, 7PPR, 13PPR, Pencét ME-775 pikeun ningali detailna
    Noise (DB) <55DB diukur ku noise tester dina jarak 30cm
    Saumur hirup  1000+ jam (beda-beda dumasar kana aplikasi)
    planetary gear motor with encoder  for irrigation and fertilization equipment
    Data motor anu diarah 
     Bahan perumahan kotak gear 45 # Baja
    Bahan geartrain 40Cr Baja, Bubuk Metalurgi 
    Bantalan dina aci kaluaran Bantalan Bola Dual
    Pelumas dina kotak gear  Minyak anggur
    Maén aksial <0.3mm
    Midangkeun radial <0.05mm (5mm tina pamasangan raray)
    Arah rotasi CW / CCW dibalikkeun
    Backlash di euweuh-beban <1 °
    Kisaran suhu operasi  -40 ° C ~ + 100 ° C
    Nomer Modél   PG45775128000-19.2KE1
    Encoder  1PPR
    Tingkat panyalindungan  IP65
    Babandingan réduksi 19.2: 1
    Kaluaran henteu laju beban 415rpm +/- 10%
    Laju dipeunteun kaluaran 365rpm +/- 10%
    Torsi kaluaran dipeunteun kaluaran 10kg.cm
  • PG16 Planetary Gearbox

    Pakés Planét planét PG16

    Backlash, tanpa beban:1.5°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG16 M050  DC Planetary Gear Motor

    PG16 M050 DC Planét Gear Motor

    Jenis motor: disikat motor DC
    Kotak gir: kotak gear planét
    Voltaseu: 12VDC, 24VDC
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia:3mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: Méntal
    Aplikasi ilahar: robot, hordéng listrik
    Jasa ngaropéa: parameter, tipe aci, kabel sareng panyambungna, énkoder

  • PG22 Planetary Gearbox

    Kg Box Planét PG22

    Backlash, tanpa beban:1.5°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 4mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG22M180  DC Planetary Gear Motor

    PG22M180 DC Planét Gear Motor

    Jenis motor: disikat motor DC
    Kotak gir: kotak gear planét
    Voltaseu: 12VDC, 24VDC
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 4mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: waja
    Aplikasi ilahar: robot, hordéng listrik
    Jasa ngaropéa: parameter, tipe aci, kabel sareng panyambungna, énkoder

  • PG25 Planetary Gearbox

    Kgbox Planét PG25

    Backlash, dina henteu-beban: ≤1,5 ​​°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

    Gearbox tiasa diterapkeun kana motor RS370 sareng RS2283

  • PG25 370 DC Planetary Gear Motor

    PG25 370 DC Planét Gear Motor

    Jenis motor: disikat motor DC
    Kotak gir: kotak gear planét
    Voltaseu: 12VDC, 24VDC
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: waja
    Aplikasi ilahar: robot, hordéng listrik
    Jasa khusus: parameter, tipe aci, kabel sareng panyambungna, énkoder

  • PG28 Planetary Gear Motor

    PG28 Planét Gear Motor

    Backlash, dina henteu-beban: ≤1,5 ​​°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

    Gearbox tiasa diterapkeun kana motor BL28, RS385 sareng RS395

  • PG28 Planetary Gearbox

    Pakét Planét planét PG28

    Backlash, dina henteu-beban: ≤1,5 ​​°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

    Gearbox tiasa diterapkeun kana motor BL28, RS385 sareng RS395

  • PG32GR  DC Planetary Gear Motor

    PG32GR DC Planét Gear Motor

    Jenis motor: disikat motor DC
    Kotak gir: kotak gear planét
    Voltaseu: 12VDC, 24VDC
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 8mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: waja
    Aplikasi ilahar: robot, hordéng listrik
    Jasa ngaropéa: parameter, tipe aci, kabel sareng panyambungna, énkoder

  • PG36  Planetary Gearbox

    Kgbox Planét PG36

    Backlash, tanpa beban: ≤1,5 °
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 10mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG42  DC Planetary Gearbox

    Gerbang Gear Planét PG42 DC

    Backlash, tanpa beban: ≤1,5 °
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 10mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

12 Teras> >> Halaman 1/2