Motor gear planét Cina kalayan énkoder pikeun pabrik Alat Irigasi sareng Pembuahan | Puteran

Pedaran pondok:

Ukuran : Ø45mm × 132mm
Dihaturkeun torsi: 10kg.cm
Dipeunteun kagancangan: 365rpm

Émbaran dasarna

Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand Motor Twirl
Sértipikasi CE, ROHS, SGS, TUV, IATF16949
OEM & ODM Service Aya 
Pasokan Kamampuhan 180000 Potongan / per Bulan
Waktos prosés  1-2 minggu pikeun sampel, 3-4 minggu pikeun produksi masal.
Sampel MOQ  1 buah 
Produksi masal MOQ 500 lembar
Istilah pamayaran T / T, Paypal, WesternUnion
Fitur produk
Ngaran Produk Motor gear planét diaméter 45mm 
Jinis motor komutator karbon-sikat
Jinis gir Gearwheel lempeng, gearhead planét logam
Item ngarobih kagancangan, torsi, flensa, poros, rating IP atanapi barang-barang sanés
Voltaseu: 12VDC, 24VDC, 36VDC atanapi kustomisasi
Kaluaran Bentuk Poros D-cut, Keyway, Round, Hexagon, atanapi ngarobih
Kakuatan Kaluaran 50 Watt atanapi ngarobih
Énkoder efek dua saluran aula 3PPR, 7PPR, 13PPR, Pencét ME-775 pikeun ningali detailna
Noise (DB) <55DB diukur ku noise tester dina jarak 30cm
Saumur hirup  1000+ jam (beda-beda dumasar kana aplikasi)
planetary gear motor with encoder  for irrigation and fertilization equipment
Data motor anu diarah 
 Bahan perumahan kotak gear 45 # Baja
Bahan geartrain 40Cr Baja, Bubuk Metalurgi 
Bantalan dina aci kaluaran Bantalan Bola Dual
Pelumas dina kotak gear  Minyak anggur
Maén aksial <0.3mm
Midangkeun radial <0.05mm (5mm tina pamasangan raray)
Arah rotasi CW / CCW dibalikkeun
Backlash di euweuh-beban <1 °
Kisaran suhu operasi  -40 ° C ~ + 100 ° C
Nomer Modél   PG45775128000-19.2KE1
Encoder  1PPR
Tingkat panyalindungan  IP65
Babandingan réduksi 19.2: 1
Kaluaran henteu laju beban 415rpm +/- 10%
Laju dipeunteun kaluaran 365rpm +/- 10%
Torsi kaluaran dipeunteun kaluaran 10kg.cm

Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Filsafat Inti Perusahaan

Ngeunaan Ningbo Twirl Motor
Ningbo Twirl Motor Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional kotak-kotak planet; dc motor; rem jsb .. diadegkeun dina 2009. Twirl Motor ngahususkeun kana R & D. Produk kami disebarkeun di pasar domestik sareng sadunya, bari nampi pangajen anu luhur ku pabrikan anu kawéntar ku kecap.
Kusabab diadegkeunana, Twirl parantos aktip nembus pasar global, pamekaran modél énggal, merekrut karyawan anu beredar sareng pemasok bahan top -quality top pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung propésional sareng épéktip. Inovatif & Pinunjul.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Naon jinis motor anjeun tiasa nyayogikeun?

    A: Kanggo ayeuna, kami utamina nyayogikeun motor permanén dc motor dc (kalebet motor geter, voltase dc motor rendah sareng motor dc tegangan luhur) kalayan kisaran diameter 6 ~ 80mm sareng ogé motor roda ukuran ukuran Dia10 ~ 80mm.

    P: 2. Dupi anjeun ngirim kuring daptar harga?

    A: Kanggo sadaya motor urang, éta disesuaikan dumasar kana sarat anu béda sapertos hirup, noise, voltase, sareng aci sareng sajabana
    harga ogé beda-beda numutkeun kuantitas taunan. Janten sesah pisan pikeun kami nyayogikeun daptar harga. Upami anjeun tiasa ngabagi anjeun
    sarat lengkep sareng kuantitas taunan, urang bakal ningali naon tawaran anu tiasa kami sayogi.

    P: 3. Naon waktos utama pikeun urutan biasa?

    A: Kanggo pesenan, waktos lead standar nyaéta 35-40 dinten sareng waktos ieu tiasa langkung pondok atanapi langkung lami dumasar kana modél, periode sareng kuantitas anu béda.

    P: 4. Naha anjeun tiasa ngembangkeun motor anyar upami urang tiasa nyayogikeun biaya perkakas?

    A: Leres. Punten bagikeun sarat lengkep sapertos kinerja, ukuran, kuantitas taunan, harga target sareng sajabana Teras kami bakal ngajantenkeun evaluasi kami pikeun ningali naha urang tiasa ngatur atanapi henteu.

    P: 5. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    A: Éta gumantung. Upami ngan ukur sababaraha conto kanggo panggunaan pribadi atanapi ngagantian, kuring sieun éta bakal hésé pikeun kami nyayogikeun sabab sadayana
    tina motor urang didamel khusus sareng teu aya stok upami teu aya kabutuhan salajengna. Upami ngan ukur uji coba sateuacan resmi
    mesen sareng MOQ kami, harga sareng istilah sanésna tiasa ditampi, kami resep nyayogikeun conto.