Pabrik Kotak Gear Planét - Pabrikan Kotak Gear Planét, Pabrikan

  • PG16 Planetary Gearbox

    Pakés Planét planét PG16

    Backlash, tanpa beban:1.5°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG22 Planetary Gearbox

    Kg Box Planét PG22

    Backlash, tanpa beban:1.5°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 4mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG25 Planetary Gearbox

    Kgbox Planét PG25

    Backlash, dina henteu-beban: ≤1,5 ​​°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

    Gearbox tiasa diterapkeun kana motor RS370 sareng RS2283

  • PG28 Planetary Gearbox

    Pakét Planét planét PG28

    Backlash, dina henteu-beban: ≤1,5 ​​°
    Kotak gir: kotak gear planét
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 6mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

    Gearbox tiasa diterapkeun kana motor BL28, RS385 sareng RS395

  • PG36  Planetary Gearbox

    Kgbox Planét PG36

    Backlash, tanpa beban: ≤1,5 °
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 10mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG42  DC Planetary Gearbox

    Gerbang Gear Planét PG42 DC

    Backlash, tanpa beban: ≤1,5 °
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 10mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam

  • PG45  DC Planetary Gearbox

    Gerbang Planét PG45 DC

    Backlash, tanpa beban: ≤1,5 °
    Kotak gir: kotak gear planét
    Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
    Laju: 0.8-2000rpm
    Torsi: 0,5-200kgf.cm
    Poros dia: 10mm
    Pitunjuk: CW / CCW
    Bahan gir: waja / bubuk / POM
    Bahan padumukan: logam