Cina PG45775 DC Planét Gear Motor pabrik sareng pamasok | Puteran

Pedaran pondok:

Jenis motor: disikat motor DC
Kotak gir: kotak gear planét
Voltaseu: 12VDC, 24VDC
Laju: 0.8-2000rpm
Torsi: 0,5-200kgf.cm
Poros dia: 10mm
Pitunjuk: CW / CCW
Bahan gir: waja / bubuk / POM
Bahan padumukan: waja
Aplikasi ilahar: robot, hordéng listrik
Jasa ngaropéa: parameter, tipe aci, kabel sareng panyambungna, énkoder


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Filsafat Inti Perusahaan

Ngeunaan Ningbo Twirl Motor
Ningbo Twirl Motor Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional kotak-kotak planet; dc motor; rem jsb .. diadegkeun dina 2009. Twirl Motor ngahususkeun kana R & D. Produk kami disebarkeun di pasar domestik sareng sadunya, bari nampi pangajen anu luhur ku pabrikan anu kawéntar ku kecap.
Kusabab diadegkeunana, Twirl parantos aktip nembus pasar global, pamekaran modél énggal, merekrut karyawan anu beredar sareng pemasok bahan top -quality top pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung propésional sareng épéktip. Inovatif & Pinunjul.

Data Gearbox:

Jumlah Panggung

1

2

3

4

5

Babandingan Réduksi

3.7

10.213.719.2

32.550.971.299.5

139188264369516

699977136719112672

Panjang Gearbox "Lmm

31.8

43.1

54.4

65.7

77

Ngajalankeun Torsi

50.0kgf.cm

100.0kgf.cm

200.0kgf.cm

200.0kgf.cm

200.0kgf.cm

Torsi Ngabobol Gigi

100.0kgf.cm

300.0kgf.cm

600.0kgf.cm

600.0kgf.cm

600.0kgf.cm

Efisiensi Gearing

90%

81%

73%

65%

59%

Data Motor:

Jinis Motor Dipeunteun volt (V) Teu aya Kecepatan Beban (rpm) Teu aya Beban Ayeuna (mA) Dipeunteun Kacepetan (rpm) Dipeunteun Ayeuna (mah) Dipeunteun Torsi (gf.cm) Dipeunteun kaluaran (w) Torsi kios (gf.cm) Kios Ayeuna (mah)
RS-775123000 12 3000 420 2430 1300 408 10.4 2484 6.7
RS-775124500 12 4500 750 3710 2100 476 17.6 2714 10.4
RS-775126000 12 6000 1400 5000 3500 478 25.5 3129 18.5
RS-775243000 24 3000 230 2590 700 405 11.5 2686 3.9
RS-775244500 24 4500 250 3850 1250 538 21.1 4134 8.3
RS-775246000 24 6000 600 5100 1800 574 30,8 4565 12.1
ZY45124500 12 4500 400 3300 3600 800 26.4 3200 12,5
ZY45126000 12 6000 700 4500 6900 1100 49.5 4400 25
ZY45244500 24 4500 280 3300 1800 800 26.4 3200 6.3
ZY45246000 24 6000 350 4500 3500 1100 49.5 4400 13

Kumaha cara ngitung motor ku spésifikasi kaluaran girboks?

1. Speed ​​Output (No-load) = Speed ​​Motor (No-load) / Rasio Réduksi
2. Output Torsi = Motor Torsi * Rasio Réduksi * Efisiensi Boxbox

Ukuran Penampilan:

45 77775

Pamayaran & Pangiriman
Syarat pamayaran: 100% prabayar. (TT, Paypal, L / C)
Rincian Paket :kotak karton; palét.
Pangiriman :
Sampel: 12-15 dinten saatos mayar.
Seueur: 30-45 dinten saatos mayar.

Parabot Pabrik

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Sertipikat

ZHENGSHU

Service kami

LIECHENG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Naon jinis motor anjeun tiasa nyayogikeun?

    A: Kanggo ayeuna, kami utamina nyayogikeun motor permanén dc motor dc (kalebet motor geter, voltase dc motor rendah sareng motor dc tegangan luhur) kalayan kisaran diameter 6 ~ 80mm sareng ogé motor roda ukuran ukuran Dia10 ~ 80mm.

    P: 2. Dupi anjeun ngirim kuring daptar harga?

    A: Kanggo sadaya motor urang, éta disesuaikan dumasar kana sarat anu béda sapertos hirup, noise, voltase, sareng aci sareng sajabana
    harga ogé beda-beda numutkeun kuantitas taunan. Janten sesah pisan pikeun kami nyayogikeun daptar harga. Upami anjeun tiasa ngabagi anjeun
    sarat lengkep sareng kuantitas taunan, urang bakal ningali naon tawaran anu tiasa kami sayogi.

    P: 3. Naon waktos utama pikeun urutan biasa?

    A: Kanggo pesenan, waktos lead standar nyaéta 35-40 dinten sareng waktos ieu tiasa langkung pondok atanapi langkung lami dumasar kana modél, periode sareng kuantitas anu béda.

    P: 4. Naha anjeun tiasa ngembangkeun motor anyar upami urang tiasa nyayogikeun biaya perkakas?

    A: Leres. Punten bagikeun sarat lengkep sapertos kinerja, ukuran, kuantitas taunan, harga target sareng sajabana Teras kami bakal ngajantenkeun evaluasi kami pikeun ningali naha urang tiasa ngatur atanapi henteu.

    P: 5. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    A: Éta gumantung. Upami ngan ukur sababaraha conto kanggo panggunaan pribadi atanapi ngagantian, kuring sieun éta bakal hésé pikeun kami nyayogikeun sabab sadayana
    tina motor urang didamel khusus sareng teu aya stok upami teu aya kabutuhan salajengna. Upami ngan ukur uji coba sateuacan resmi
    mesen sareng MOQ kami, harga sareng istilah sanésna tiasa ditampi, kami resep nyayogikeun conto.