Pabrik Gearbox Cina PG45 DC Planétariat sareng pemasok | Puteran

Pedaran pondok:

Backlash, tanpa beban: ≤1,5 °
Kotak gir: kotak gear planét
Gearbox tiasa dilarapkeun ka motor RF-370 ABD 2238
Laju: 0.8-2000rpm
Torsi: 0,5-200kgf.cm
Poros dia: 10mm
Pitunjuk: CW / CCW
Bahan gir: waja / bubuk / POM
Bahan padumukan: logam


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Filsafat Inti Perusahaan

Ngeunaan Ningbo Twirl Motor
Ningbo Twirl Motor Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional kotak-kotak planet; dc motor; rem jsb .. diadegkeun dina 2009. Twirl Motor ngahususkeun kana R & D. Produk kami disebarkeun di pasar domestik sareng sadunya, bari nampi pangajen anu luhur ku pabrikan anu kawéntar ku kecap.
Kusabab diadegkeunana, Twirl parantos aktip nembus pasar global, pamekaran modél énggal, merekrut karyawan anu beredar sareng pemasok bahan top -quality top pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung propésional sareng épéktip. Inovatif & Pinunjul.

Data Gearbox:

Jumlah Panggung

1

2

3

4

5

Babandingan Réduksi

3.7

10.213.719.2

32.550.971.299.5

139188264369516

699977136719112672

Panjang Gearbox "Lmm

31.8

43.1

54.4

65.7

77

Ngajalankeun Torsi

50.0kgf.cm

100.0kgf.cm

200.0kgf.cm

200.0kgf.cm

200.0kgf.cm

Torsi Ngabobol Gigi

100.0kgf.cm

300.0kgf.cm

600.0kgf.cm

600.0kgf.cm

600.0kgf.cm

Efisiensi Gearing

90%

81%

73%

65%

59%

Kumaha cara ngitung motor ku spésifikasi kaluaran girboks?

1. Speed ​​Output (No-load) = Speed ​​Motor (No-load) / Rasio Réduksi
2. Output Torsi = Motor Torsi * Rasio Réduksi * Efisiensi Boxbox

Ukuran Penampilan:

PRODUCT

Pamayaran & Pangiriman
Syarat pamayaran: 100% prabayar. (TT, Paypal, L / C)
Rincian Paket :kotak karton; palét.
Pangiriman :
Sampel: 12-15 dinten saatos mayar.
Seueur: 30-45 dinten saatos mayar.

Parabot Pabrik

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Sertipikat

ZHENGSHU

Service kami

LIECHENG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Naon jinis motor anjeun tiasa nyayogikeun?

    A: Kanggo ayeuna, kami utamina nyayogikeun motor permanén dc motor dc (kalebet motor geter, voltase dc motor rendah sareng motor dc tegangan luhur) kalayan kisaran diameter 6 ~ 80mm sareng ogé motor roda ukuran ukuran Dia10 ~ 80mm.

    P: 2. Dupi anjeun ngirim kuring daptar harga?

    A: Kanggo sadaya motor urang, éta disesuaikan dumasar kana sarat anu béda sapertos hirup, noise, voltase, sareng aci sareng sajabana
    harga ogé beda-beda numutkeun kuantitas taunan. Janten sesah pisan pikeun kami nyayogikeun daptar harga. Upami anjeun tiasa ngabagi anjeun
    sarat lengkep sareng kuantitas taunan, urang bakal ningali naon tawaran anu tiasa kami sayogi.

    P: 3. Naon waktos utama pikeun urutan biasa?

    A: Kanggo pesenan, waktos lead standar nyaéta 35-40 dinten sareng waktos ieu tiasa langkung pondok atanapi langkung lami dumasar kana modél, periode sareng kuantitas anu béda.

    P: 4. Naha anjeun tiasa ngembangkeun motor anyar upami urang tiasa nyayogikeun biaya perkakas?

    A: Leres. Punten bagikeun sarat lengkep sapertos kinerja, ukuran, kuantitas taunan, harga target sareng sajabana Teras kami bakal ngajantenkeun evaluasi kami pikeun ningali naha urang tiasa ngatur atanapi henteu.

    P: 5. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    A: Éta gumantung. Upami ngan ukur sababaraha conto kanggo panggunaan pribadi atanapi ngagantian, kuring sieun éta bakal hésé pikeun kami nyayogikeun sabab sadayana
    tina motor urang didamel khusus sareng teu aya stok upami teu aya kabutuhan salajengna. Upami ngan ukur uji coba sateuacan resmi
    mesen sareng MOQ kami, harga sareng istilah sanésna tiasa ditampi, kami resep nyayogikeun conto.