Metode itungan torsi saatos régulasi kagancangan |

  • Métode ngitung torsi saatos régulasi kagancangan

    1. Motor tanpa girboks, saatos nyaluyukeun speed, output torsi nyaéta “Mn”, speed output nyaéta “n”, speed motor di 1300 rpm, torsi nyaéta “M1300 ″, nalika motorna 90 derajat, output toque nyaéta“ M90 ″, rumusna nyaéta Mn = (M1300-M90) / 1200X (n-90) + M90. 2. Motor saatos ...
    Maca deui