Bubuka téknologi produk |

  • Bubuka téknologi produk

    ● Umumna reducer kalayan sapasang transmisi gears, struktur aci paralel sareng karéta gear biasa disebut reducer gear. Kaseueuranana gear lempeng sareng peralatan slanting dianggo dina perédam gear mini. Babandingan réduksi mini gear reducer umumna dirancang dina kisaran 1: 200 kecuali ti mantan ...
    Maca deui