Pancegahan pikeun Ngatur Motor Gigi |

  • Pancegahan pikeun Ngatur Motor Gir

    ● Kisaran suhu kanggo dianggo: Motor anu diarahkeun kedah dianggo dina suhu -10 ~ 60. Angka anu nyatakeun dina spésifikasi katalog dumasarkeun kana panggunaan suhu kamar anu teu biasa sakitar 20 ~ 25 ℃. ● Jangkauan émper kanggo panyimpenan: Motor anu dipasang kedah disimpen dina suhu -15 ~ 65 ℃ ....
    Maca deui