Kombinasi motor sareng girboks |

  • Kombinasi motor sareng girboks

    Motor DC didamel pikeun ngoperasikeun teras-terasan dina sauntuyan kagancangan caket kecepatan no-load na. Kisaran kecepatan ieu umumna luhur teuing pikeun kaseueuran aplikasi. Dina raraga ngirangan kagancangan ieu, sapasang motor lengkep anu aya tiasa dianggo masing-masing kalayan séri babandingan gir pikeun nyocogkeun paling gancang ...
    Maca deui