Definisi motor DC |

  • Harti motor DC

    Motor ieu nuturkeun hukum operasi anu liniér sareng kusabab ieu langkung gampang pikeun pinuh mangpaatkeun ciri-cirina dibandingkeun sareng motor sinkron atanapi asinkron. ● Komposisi Motor DC: Stator dibentuk ku bangkai logam sareng hiji atanapi langkung magnet anu nyiptakeun médan magnét permanén ...
    Maca deui