Pabrik pengenalan téknologi produk Cina sareng pemasok | Puteran

Umumna reducer ku sapasang transmisi gears, struktur aci paralel sareng karéta gear biasa disebat gear reducer. Kaseueuranana gear lempeng sareng peralatan slanting dianggo dina perédam gear mini. Babandingan réduksi mini gear reducer umumna didesain dina kisaran 1: 200 kecuali réduk anu mini pisan.
 
Peréduksi gear planét mangrupikeun struktur transmisi tina sababaraha pasang gears Transmisi sareng karéta gir dinamis, ngalangkungan seueur rasio réduksi dugi ka maks. babandingan réduksi 1: 1730. Perédam gear planét ngagaduhan karakter inohong leutik, beurat enteng, beban beurat, épisiensi tinggi sareng jalan stabil. Dibandingkeun sareng réduksi gear, éta tiasa ngahémat 30% —50% boh tina volume sareng beurat, aplikasi anu pas anu khusus anu nyungkeun babandingan réduksi ageung sareng struktur kompak. Ayeuna kusabab alesan yén gancangna motor DC boro dugi ka 1000 per menit tapi motor DC tina kecepatan puter anu rada hampang tiasa nurunkeun kagancangan sareng ningkatkeun torsi saatos dirakit sasarengan sareng réduser gear planet ngeunaan rasio réduksi alit, Perédam gear planét sering dilengkepan dina aplikasi nyungkeun kecepatan puteran anu luhur.
 
Karakter utama pangurangan cacing nyaéta pangiriman sumbu lintas. Sudut 90 derajat antara poros kaluaran motor sareng peredam, jalan stabil, sora sareng fungsi ngonci nyalira. Kurangna efisiensi rendah. 
 
Dipeunteun torsi beban: torsi kaluaran motor dina status tegangan anu dipeunteun, frékuénsi dipeunteun sareng laju dipeunteun (diagram). Itungan umum formular: Dihaturkeun torsi beban = dipeunteun torsi motor X réduksi rasio X efisiensi transmisi reducer, Ditahan ku torsi maksimum réduksi motor réduksi ageung, nilai torsi maksimum sami sareng anu dipeunteun. upami nilai diitung tina torsi beban dipeunteun langkung ageung tibatan torsi maksimum.
 
Efisiensi transmisi of reducer: Efisiensi torsi motor dilengkepan panurun, biasana dikedalkeun dina perséntase. Éta dipangaruhan ku gesekan bantalan sareng pakakas, sareng kaayaan pelumas pelumas. Umumna efisiensi transmisi 90%, transmisi 95% saatos karéta gir munggaran, sareng 81% saatos karéta roda kadua. Jatah réduksi langkung ageung peryogi karéta gir motor sareng nyababkeun épisiénsi transmisi anu langkung handap. Efisiensi transmisi pangurangan gear planét jauh langkung luhur, umumna épéktasi hiji karéta gir.

Pos waktos: Mar-02-2020