Pancegahan Cina pikeun Ngatur Pabrik Motor Gir sareng Pabrik | Puteran

● Kisaran suhu kanggo dianggo:
Motor geared kedah dianggo dina suhu -10 ~ 60 ℃. Angka anu nyatakeun dina spésifikasi katalog dumasarkeun kana panggunaan suhu kamar anu teu biasa sakitar 20 ~ 25 ℃.
 
● Kisaran émper kanggo disimpen:
Motor geared kedah disimpen dina suhu -15 ~ 65 ℃. Upami disimpen di luar kisaran ieu, gajih di area gearhead moal tiasa tiasa dianggo normal sareng motorna bakal tiasa ngamimitian deui.
 
● Kisaran kalembaban relatif:
Motor geared kedah dianggo dina 20 - 85% kalembaban relatif. Dina lingkungan anu lembab, bagian-bagian logam tiasa keyeng, nyababkeun henteu normal. Kusabab kitu, punten ati-ati ngeunaan panggunaan di lingkungan sapertos kitu.
 
● Ngaktipkeun ku kaluaran poros:
Entong ngahurungkeun motor anu diarah ku aci kaluaranana nalika, contona, ngatur posisina supados dipasang deui. Gearhead bakal janten mékanisme ningkatkeun-gancang, anu ngagaduhan pangaruh anu ngabahayakeun, ngarusak gears sareng bagian internal sanésna; sareng motorna bakal janten pembangkit listrik.
 
● Posisi dipasang:
Pikeun posisi anu dipasang kami nyarankeun posisi horizontal - posisi anu dianggo dina pamariksaan pengiriman barang perusahaan urang. Kalayan posisi anu sanés, gajih tiasa bocor kana motor anu diarahkeun, bebanna tiasa robih, sareng sipat motorna tiasa robih tina anu aya dina posisi horizontal. Punten kedah ati-ati.
 
● Pamasangan motor gir dina poros kaluaran:
Punten ati-ati ngeunaan panawaran perekat. Peryogi ati-ati yén napelna henteu sumebar di sapanjang aci sareng ngalir kana bantalan, sareng sajabina, henteu nganggo témpél silikon atanapi perekat anu henteu stabil anu sanésna, sabab éta tiasa ngarugikeun parah interior téotor. Salaku tambahan, hindarkeun pencét pas, sabab éta tiasa ngarusak atanapi ngarusak mékanisme internal motor.
 
● Ngatur terminal motor:
Punten ngalaksanakeun pancén las dina waktos anu singget .. (Saran: Kalayan ujung beusi solder dina suhu 340 - 400, dina 2 detik.)
Nerapkeun langkung seueur panas tibatan anu diperyogikeun ka terminal tiasa ngalebur bagian motor atanapi sanésna ngarugikeun struktur internalna. Sumawona, nerapkeun gaya anu kaleuleusan ka daérah terminal tiasa nempatkeun setrés dina interior téotor sareng ngarusakna.
 
● Panyimpenan langkung lami:
Entong nyimpen motor anu diarah dina lingkungan anu aya bahan anu tiasa ngahasilkeun gas korosif, gas beracun, sareng sajabana, atanapi dimana suhu na tinggi teuing atanapi handap atanapi aya kalembaban. Punten kedah ati-ati khusus ngeunaan panyimpenan pikeun waktos anu lami sapertos 2 taun atanapi langkung.
 
● umur panjang:
Umur panjang motor diarah pisan dipangaruhan ku kaayaan beban, modeu operasi, lingkungan panggunaan, jeung sajabana Ku alatan éta, perlu dipariksa kaayaan dimana produkna saéstuna bakal digunakeun. 
 
Kaayaan ieu bakal mangaruhan pangaruh umur panjang. Punten konsultasi sareng kami. 
● Pangaruh beban 
● Sering ngamimitian 
● Operasi kontinyu jangka panjang                                          
● Dipaksa maksa ngagunakeun poros kaluaran
● Ngabalikkeun sakedap arah jalan                            
● Anggo ku beban anu ngalangkungan torsi anu dipeunteun  
● Pamakéan voltase anu henteu standar pikeun tegangan anu dipeunteun     
● Drive pulsa, contona, istirahat sakedap, gaya éléktromotip kontra, Kontrol PWM               
● Anggo dimana beban overhang anu diidinan atanapi beban dorong anu diidinan ngaleuwihan. 
● Anggo di luar suhu anu diresepkeun atanapi kisaran asor relatif, atanapi di lingkungan anu khusus
● Punten konsultasi sareng kami ngeunaan ieu atanapi kaayaan panggunaan anu mana waé anu tiasa diterapkeun, sahingga urang tiasa mastikeun yén anjeun milih modél anu paling pas.

Pos waktos: Mar-02-2020