Cina Motor sareng kombinasi kotak roda pabrik sareng pemasok | Puteran

Motor DC didamel pikeun ngoperasikeun teras-terasan dina sauntuyan kagancangan caket kecepatan no-load na. Kisaran kecepatan ieu umumna luhur teuing pikeun kaseueuran aplikasi. Dina raraga ngirangan kagancangan ieu, aya seueur motor dioperasikeun anu sayogi, masing-masing nganggo rangkean babandingan gear pikeun nyocogkeun paling sarat kecepatan. Jangkauan lengkep cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.
 
● ciri girboks:
Gearboxes kami parantos dirarancang pikeun kinerja anu optimal sareng hirup maksimum dina kaayaan operasi normal. Karakteristik utami nyaéta kapasitas tahan torsi desain maksimum kalayan tugas anu teras-terasan. Kisaran girboks anu dipidangkeun dina katalog ieu tiasa nganggo torsi maksimum 0,5 dugi 6 Nm kanggo waktos anu lami. Sadaya nilai anu parantos disebatkeun sateuacanna kanggo produk standar dina kaayaan operasi normal, sakumaha anu parantos ditangtoskeun. Dina kasus-kasus anu tangtu, nilai-nilai ieu tiasa ningkat upami hirup langkung pondok diperyogikeun. Mangga konsultasi ka Kantor Penjualan kami kanggo inpormasi langkung lengkep. Unggal girboks ngagaduhan wates torsi, nyaéta torsi pegatna Upami torsi ieu dilarapkeun kana kotak gear, éta bakal nyababkeun karusakan parah.
 
● Pangwangunan girboks
 
4545
 
 
Modul, jero sareng bahan Gears diitung numutkeun setrés gear dina unggal léngkah. Ku uji coba motor pikeun ngahasilkeun motor kalayan low noise sareng waktos hirup anu cekap. Gearbox tiasa dirakit nganggo motor DC, motor brushless DC sareng motor tiang naungan.
 
● Pilihan motor anu diarahkeun:
Motor anu dialihkeun dipilih numutkeun kaluaran kakuatan anu tiasa dianggo.
 
useableP (W) =    
 
 useableP (W) =
 
useableP (W) =    
 
  useableP (W) =
 
Milih babandingan gear réduksi :
Dua kriteria pamilihan tiasa dilarapkeun.
 
* Kritéria anu munggaran ngeunaan kaluaran speed anu diperyogikeun pikeun gear réduksi hungkul. Éta nyukupan pikeun kaseueuran aplikasi sareng gampang dilarapkeun. Sanaos :
 
    N1 = kecepatan motor motor anu dibutuhkeun B1 = laju nominal dasar motor
 
Kriteria kadua ngeunaan kaluaran listrik anu tiasa dianggo dina motor.
 
● Laju puteran motor dibéré ku:
 
N = kagancangan motor (rpm) Henteu = teu aya kecepatan motor (rpm)    
    
P = daya kaluaran anu diperyogikeun (W) Cd = torsi start-up motor (Nm)
 
ieu masihan persamaan:     
 
Supados teu nganggo angka kirang ti 1 dimana babandingan réduksi prihatin, nilai 1 / R dianggo. Kusabab kanyataanna éta sok ngirangan gear sareng sanés gear "ultiplier", teu kedah aya ambiguitas ngeunaan jumlah anu dianggo.

Pos waktos: Mar-02-2020