Harti Cina pabrik motor DC sareng pemasok | Puteran

Motor ieu nuturkeun hukum operasi anu liniér sareng kusabab ieu langkung gampang pikeun pinuh mangpaatkeun ciri-cirina dibandingkeun sareng motor sinkron atanapi asinkron.
 
Komposisi Motor DC:
Stator diwangun ku bangkai logam sareng salah sahiji atanapi langkung magnet anu nyiptakeun medan magnét permanén dina jero stator. Di bagian tukang stator aya pemasangan sikat sareng sikat sikat anu nyayogikeun listrik ku rotor. Rotor éta sorangan dibentuk ku bangkai logam mawa coil anu saling pakait dina komutator di tukangeun rotor. Perakitan komutator sareng sikat teras pilih coil anu ngalirna arus listrik dina arah anu sabalikna.
 
01
 
Prinsip operasi Naon waé pajeulitna lilitan coil rotor, saatos aranjeunna diciptakeun, éta tiasa diwakilan dina bentuk ferromagneticcylinder kalayan solenoid anu dibungkusna.
Kawat solenoid dina prakték kebat kawat ayana alur anu teu rata tina rotor. Rotor, nalika énergi, teras bertindak salaku anélectromagnet, medan magnét nuturkeun sumbu anu misahkeun kawat solenoid dina arah arus anu ngalir ngalangkungan aranjeunna.
 
02
 
Motor, ku alatan éta, diwangun ku magnet permanén permanén (stator) magnet amoving (rotor) sareng bangkai logam pikeun konséntrasi fluks (awak motor). (DRW 1)
(DRW 2) Ku daya tarik kutub anu sabalikna sareng tolakan sapertos tiang, torsi teras bertindak dina rotor sareng ngajantenkeunana giliran. Tork ieu maksimal nalika sumbu antara kutub rotorna jejeg sareng sumbu kutub stator. Pas rotor mimiti ngahurungkeun, sikat tetep ngadamel sareng ngarusak kontak sareng ruas komutator anu muterkeun. Gulungna rotor terasna énergi sareng de-énergi sedemikian rupa sehingga rotor janten, poros tiang anyar rotor sok jejeg sareng stator. Kusabab cara ngatur komutator, rotor tetep angger, teu paduli kumaha posisina. Fluktuasi torsi hasilna diréduksi ku cara ningkatkeun jumlah ruas komutator, sahingga masihan rotasi langkung lancar. Ku ngabalikeun catu daya kana motor, arus dina coil rotor, sareng tiang kutub kalér sareng kidul, dibalikkeun. Torsi anu nimpah rotor sahingga dibalikkeun sareng motorna ngarobah arah rotasi. Ku alam na, motor DC mangrupikeun motor kalayan arah rotasi anu tiasa dibalikkeun.
 
Torsi sareng laju muter:
Torsi anu dihasilkeun ku motor, sareng laju muterna, silih gumantung.
Ieu ciri dasar tina motor; éta hubungan linier sareng dianggo ngitung kecepatan no-load sareng torsi start-up motor. (DRW 1)
 
03
 
Kurva pikeun daya kaluaran motor diturunkeun tina grafik torsi versus kagancangan. (DRW 2) Torsi vs kecepatan sareng kurva daya kaluaran gumantung kana tegangan suplai kana motor.
Tegangan suplai kana motor nganggap kontinyu ngajalankeun motor dina suhu sakitar 20 ℃ dina kaayaan operasional nominal.
 
Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyayogikeun motor ku tegangan anu sanés (biasana antara -50% sareng + 100% tina voltase suplai anu disarankeun). Upami voltase handap dianggo dibandingkeun sareng suplai anu disarankeun motor bakal kirang kuat. Upami tegangan anu langkung luhur digunakeun, motorna bakal ngagaduhan daya kaluaran anu langkung luhur tapi bakal ngajalankeun langkung panas (disarankeun operasi saliwat). 
 
Pikeun variasi voltase suplai antara sakitar - 25% dugi ka + 50%, grafik torsi vs speed anyar bakal tetep sajajar sareng anu sateuacanna. Torsi ngamimitian sareng kecepatan no-load na bakal béda-béda ku perséntase anu sami (n%) salaku variasi dina tegangan suplai. Daya kaluaran maksimum dikali (1 + η%) 2. 
 
Conto: Pikeun kanaékan voltase suplai 20%
Torsi ngamimitian naék ku 20% (x 1.2)
Laju henteu-beban naék ku 20% (x 1.2)
Kakuatan kaluaran naék ku 44% (x 1,44)
Torsi sareng suplai ayeuna:
 
04
 
Ieu mangrupikeun ciri penting anu kadua pikeun motor DC. Éta liniér sareng dianggo ngitung arus henteu-beban sareng arus kalayan cicing rotor (arus mimiti-up).
 
Grafik pikeun hubungan ieu henteu bénten sareng voltase suplai
tina motor. Tungtung kurva diperpanjang saluyu sareng torsi sareng arus ngamimitian.
 
Konstanta torsi ieu sapertos: ngirim C = Kc (I - Io) Torsi gesekan otasional nyaéta Kc. Io. Éta torsi dikedalkeun sapertos kieu: C = Kc. Abdi - Cf Cf = Kc. Io
Kc = Torsi konstanta (Nm / A) C = Tork (Nm)
Cd = Torsi Start-up (Nm) Cf = Torsi gesekan Rotasi (Nm)
I = Ayeuna (A) Io = Teu aya beban (A) Id = Start-up current (A) 
Gradién kurva ieu disebat "torsi konstan" tina motor.
 
05
 
Kekecapan
Efisiensi motor sami sareng kakuatan kaluaran mékanis anu tiasa nganteurkeun, dibagi ku kakuatan anu nyerepna. Kakuatan kaluaran sareng kakuatan anu diserep bervariasi dumasarkeun kana kagancangan puteran, ku sabab éfisiénsi ogé mangrupikeun pungsi gancang tina motor. Efisiensi maksimum dicandak kalayan kecepatan rotasi anu langkung ageung tibatan 50% tina teu aya beban.
 
Suhu naék
Naékna suhu motor kusabab bédana antara kakuatan anu diserep sareng kakuatan kaluaran motor. Bedana ieu nyaéta leungitna kakuatan. Naékna suhu ogé aya hubunganana sareng kanyataan yén leungitna kakuatan, dina bentuk panas tina motor, henteu gancang nyerep ku hawa lingkungan (résistansi termal). Résistansi termal tina motor tiasa dikirangan pisan ku ventilasi.
 
Penting
Karakteristik operasi nominal pakait sareng ciri voltagetorque-speed anu diperyogikeun pikeun operasi kontinyu dina suhu lingkungan 20 ℃. Ngan ukur tugas saliwat anu tiasa diluar kaayaan operasi ieu: henteu kedah dikecualkeun, sadaya cék ngeunaan kaayaan operasi anu ekstrim kedah dilakukeun dina kaayaan aplikasi palanggan anu sabenerna pikeun mastikeun operasi anu aman.

Pos waktos: Mar-02-2020