• Bagan Konversi Tork

    unit gf.cm kgf.cm Nm mN.m N.cm lb.in oz.in gf.cm 1 0.001 0.000098 0.098 0.0098 0.000868 0.013889 kgf.cm 1000 1 0.098 98 9.8 0.868 13.889 Nm 10200 10.2 1 1000 100 8.85 141.64 mN. m 10.2 0,0102 0,001 1 0,1 0,008 ...
    Maca deui
  • Pancegahan pikeun Ngatur Motor Gir

    ● Kisaran suhu kanggo dianggo: Motor anu diarahkeun kedah dianggo dina suhu -10 ~ 60. Angka anu nyatakeun dina spésifikasi katalog dumasarkeun kana panggunaan suhu kamar anu teu biasa sakitar 20 ~ 25 ℃. ● Jangkauan émper kanggo panyimpenan: Motor anu dipasang kedah disimpen dina suhu -15 ~ 65 ℃ ....
    Maca deui
  • Harti motor DC

    Motor ieu nuturkeun hukum operasi anu liniér sareng kusabab ieu langkung gampang pikeun pinuh mangpaatkeun ciri-cirina dibandingkeun sareng motor sinkron atanapi asinkron. ● Komposisi Motor DC: Stator dibentuk ku bangkai logam sareng hiji atanapi langkung magnet anu nyiptakeun médan magnét permanén ...
    Maca deui
  • Kombinasi motor sareng girboks

    Motor DC didamel pikeun ngoperasikeun teras-terasan dina sauntuyan kagancangan caket kecepatan no-load na. Kisaran kecepatan ieu umumna luhur teuing pikeun kaseueuran aplikasi. Dina raraga ngirangan kagancangan ieu, sapasang motor lengkep anu aya tiasa dianggo masing-masing kalayan séri babandingan gir pikeun nyocogkeun paling gancang ...
    Maca deui
  • Bubuka téknologi produk

    ● Umumna reducer kalayan sapasang transmisi gears, struktur aci paralel sareng karéta gear biasa disebut reducer gear. Kaseueuranana gear lempeng sareng peralatan slanting dianggo dina perédam gear mini. Babandingan réduksi mini gear reducer umumna dirancang dina kisaran 1: 200 kecuali ti mantan ...
    Maca deui
  • Métode ngitung torsi saatos régulasi kagancangan

    1. Motor tanpa girboks, saatos nyaluyukeun speed, output torsi nyaéta “Mn”, speed output nyaéta “n”, speed motor di 1300 rpm, torsi nyaéta “M1300 ″, nalika motorna 90 derajat, output toque nyaéta“ M90 ″, rumusna nyaéta Mn = (M1300-M90) / 1200X (n-90) + M90. 2. Motor saatos ...
    Maca deui
  • Kumaha milih motor anu pas tina kisaran TWIRL

    ● Cara anu pangsaéna nyaéta: anjeun ngirimkeun dimensi sareng syarat kinerja anjeun, sareng kami bakal ngaevaluasi sareng nawiskeun rekomendasi anu pangsaéna. Dina kaayaan ieu, punten wartosan kami tentang kinerja dasar ieu: 1: Tegangan Dipeunteun. 2: Dipeunteun kagancangan sareng torsi anu dipeunteun. 3: Motor nganggo kaayaan: sapertos detik / ...
    Maca deui