FAQs - Ningbo Twirl Motor Co., Ltd.

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha motor tiasa ngaji di CW (jarum jam) sareng CCW (counter-jarum jam)?

Leres, sadayana atanapi Brushing DC sareng Gear Motor urang tiasa dianggo dina CW boh CCW.

Biasana arah Rotasi nyaéta CCW nalika ningali tina kaluaran poros tungtung kalayan positip

tegangan dilarapkeun ka terminal positip.

Upami kuring henteu terang sabaraha torsi anu kuring peryogikeun, kumaha kuring terangna?

Aya cara saderhana pikeun terang. Anjeun ngan kedah ngirimkeun kisaran torsi anu kasar, sareng watesan dimensi, maka kami bakal nawiskeun jinis pikeun anjeun sareng ngadamel sababaraha conto pikeun diuji. Salila tés, urang tiasa nawiskeun metode saderhana pikeun mariksa éta.

Kumaha cara ngirangan noise motor?

Ieu patarosan anu teras-terasan sareng biasana ditaros. Twirl gaduh pangalaman 10 + taun ku pangalaman pangendali noise, urang gaduh seueur cara pikeun ngatur sora anu béda-béda, sapertos bahan gear anu béda sareng techinics produksi, gajih sareng kontrol DC Motor.

Tiasa Twirl ngarobih motor?

Leres, kaseueuran motor anu disayogikeun ka palanggan ayeuna dikustomisasi, sapertos voltase khusus, laju, torsi, arus sareng noise; dimensi khusus, sapertos poros, awak motor, kabel tambahan & konektor, cacing, dukungan gir, sareng sajabana

Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto kanggo tés sateuacan mesen?

Nalika anjeun peryogi sampel pikeun uji coba, mangga ngahubungan kami langsung, bakal ngajawab panilitian anjeun moal langkung ti 24 jam.

Naon waktos pamimpin pikeun sampel sareng bulks?

Éta gumantung. Pikeun conto, éta sakitar 12 dinten.

Pikeun produksi masal (5000 pcs atanapi sahandapeun), Sakitar 30 dinten.

Pikeun produksi masal (5000 pcs di luhur), Sakitar 50 dinten.

Naon Anjeun MOQ?

Éta gumantung kana jinis motor, Pls diskusikeun sareng penjualan urang dina jalur.

Naon istilah pamayaran anjeun?

T / T, L / C, Western union jsb, Urang tiasa langkung ngabahas.

Naon istilah pangiriman anjeun?

Ex Works, FOB Ningbo / Shanghai, FCA, port debit CIF, port hawa tujuan CIP, DDU éta anu urang lakukeun dugi ka ayeuna.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?