Cina Pabrik PG22M180 DC Planét Gear Motor sareng pemasok | Puteran

Pedaran pondok:

Jenis motor: disikat motor DC
Kotak gir: kotak gear planét
Voltaseu: 12VDC, 24VDC
Laju: 0.8-2000rpm
Torsi: 0,5-200kgf.cm
Poros dia: 4mm
Pitunjuk: CW / CCW
Bahan gir: waja / bubuk / POM
Bahan padumukan: waja
Aplikasi ilahar: robot, hordéng listrik
Jasa ngaropéa: parameter, tipe aci, kabel sareng panyambungna, énkoder


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Filsafat Inti Perusahaan

Ngeunaan Ningbo Twirl Motor
Ningbo Twirl Motor Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional kotak-kotak planet; dc motor; rem jsb .. diadegkeun dina 2009. Twirl Motor ngahususkeun kana R & D. Produk kami disebarkeun di pasar domestik sareng sadunya, bari nampi pangajen anu luhur ku pabrikan anu kawéntar ku kecap.
Kusabab diadegkeunana, Twirl parantos aktip nembus pasar global, pamekaran modél énggal, merekrut karyawan anu beredar sareng pemasok bahan top -quality top pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung propésional sareng épéktip. Inovatif & Pinunjul.

Data Gearbox:

Jumlah Panggung

1

2

3

4

5

Babandingan Réduksi

3,54

12.31619

42.86490

150256304361428

71210241263144415002036

Panjang Gearbox "Lmm

13.9

17,5

21

24.7

28.3

Ngajalankeun Torsi

1.0kgf.cm

2.0kgf.cm

4.0kgf.cm

4.0kgf.cm

4.0kgf.cm

Torsi Ngabobol Gigi

3.0kgf.cm

6.0kgf.cm

12.0kgf.cm

12.0kgf.cm

12.0kgf.cm

Efisiensi Gearing

90%

81%

73%

65%

59%

Data Motor:

Jinis Motor Dipeunteun volt (V) Teu aya Kecepatan Beban (rpm) Teu aya Beban Ayeuna (mA) Dipeunteun Kacepetan (rpm) Dipeunteun Ayeuna (mah) Dipeunteun Torsi (gf.cm) Dipeunteun kaluaran (w) Torsi kios (gf.cm) Kios Ayeuna (mah)
F-180129000 12 9000 58 7200 300 25.00 1.81 100 950
F-1801215000 12 15000 120 12494 600 35.28 4.49 210 3000
F-180249000 24 9000 25 7416 110 23.01 1.74 130 550
F-1802415000 24 15000 55 12660 290 34.54 4,45 220 1600
2238126000 12 6000 120 4800 350 49.2 2.42 248 1360
2238246400 24 6400 62 5388 186 49.6 2,74 317 950

Kumaha cara ngitung motor ku spésifikasi kaluaran girboks?

1. Speed ​​Output (No-load) = Speed ​​Motor (No-load) / Rasio Réduksi
2. Output Torsi = Motor Torsi * Rasio Réduksi * Efisiensi Boxbox

Ukuran Penampilan:

PRODUCT

Pamayaran & Pangiriman
Syarat pamayaran: 100% prabayar. (TT, Paypal, L / C)
Rincian Paket :kotak karton; palét.
Pangiriman :
Sampel: 12-15 dinten saatos mayar.
Seueur: 30-45 dinten saatos mayar.

Parabot Pabrik

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Factory-Equipment

Sertipikat

ZHENGSHU

Service kami

LIECHENG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Naon jinis motor anjeun tiasa nyayogikeun?

    A: Kanggo ayeuna, kami utamina nyayogikeun motor permanén dc motor dc (kalebet motor geter, voltase dc motor rendah sareng motor dc tegangan luhur) kalayan kisaran diameter 6 ~ 80mm sareng ogé motor roda ukuran ukuran Dia10 ~ 80mm.

    P: 2. Dupi anjeun ngirim kuring daptar harga?

    A: Kanggo sadaya motor urang, éta disesuaikan dumasar kana sarat anu béda sapertos hirup, noise, voltase, sareng aci sareng sajabana
    harga ogé beda-beda numutkeun kuantitas taunan. Janten sesah pisan pikeun kami nyayogikeun daptar harga. Upami anjeun tiasa ngabagi anjeun
    sarat lengkep sareng kuantitas taunan, urang bakal ningali naon tawaran anu tiasa kami sayogi.

    P: 3. Naon waktos utama pikeun urutan biasa?

    A: Kanggo pesenan, waktos lead standar nyaéta 35-40 dinten sareng waktos ieu tiasa langkung pondok atanapi langkung lami dumasar kana modél, periode sareng kuantitas anu béda.

    P: 4. Naha anjeun tiasa ngembangkeun motor anyar upami urang tiasa nyayogikeun biaya perkakas?

    A: Leres. Punten bagikeun sarat lengkep sapertos kinerja, ukuran, kuantitas taunan, harga target sareng sajabana Teras kami bakal ngajantenkeun evaluasi kami pikeun ningali naha urang tiasa ngatur atanapi henteu.

    P: 5. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    A: Éta gumantung. Upami ngan ukur sababaraha conto kanggo panggunaan pribadi atanapi ngagantian, kuring sieun éta bakal hésé pikeun kami nyayogikeun sabab sadayana
    tina motor urang didamel khusus sareng teu aya stok upami teu aya kabutuhan salajengna. Upami ngan ukur uji coba sateuacan resmi
    mesen sareng MOQ kami, harga sareng istilah sanésna tiasa ditampi, kami resep nyayogikeun conto.