Hubungi Kami - Ningbo Twirl Motor Co., Ltd.

Ningbo Twirl Motor Co., Ltd.

Alamat

NO.1269 Jalan Mingshu, Zona Industrial Jiangshan,

Distrik Yinzhou, Propinsi NingboZhejiang Cina

Telepon

Penjualan: 0086-574-88490878

Sokongan: 0086-574-83011156

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami