Ngeunaan Kami - Ningbo Twirl Motor Co., Ltd.

Ningbo Twirl Motor Co., Ltd., didirikeun taun 2009, mangrupikeun produsen profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan kotak gear planét mikro, motor gir, aktuator linier, motor otomotif, sareng bagian-bagian metalurgi bubuk. Kalayan pertumbuhan anu gancang dina pangsa pasar sareng kapasitas manufaktur, Twirl ayeuna janten pinunjul sareng parantos kéngingkeun reputasi tinggi di pasar luar negeri & domestik. Di sagigireun 82 jinis produk normal, urang ngembangkeun langkung ti 26 jinis produk non-standar. Perusahaan urang ngaliput daérah 15,000 méter pasagi sareng gaduh 120 karyawan. Sareng gaduh kapasitas produksi taunan 800,000 pcs.

Prinsip desain motor Twirl nawiskeun sababaraha larutan motor anu maju ku néwak trenna. Twirl sok digawé pikeun ningkatkeun performa produk, nurunkeun biaya produksi sareng ningkatkeun kapasitas produksi, sareng ngabantosan nasabah ngilikan pasar kalayan suksés. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun.

Manajemén Motor Twirl

Pragmatik.Lengkepna nerapkeun kabijakan kualitas, Kami nuturkeun prosedur operasional standar sareng ngajamin cek kualitas ketat dina unggal prosés kalayan presisi sareng kontrol, mimitian ti ngarancang, pengadaan, inspeksi bahan, integrasi produksi dugi ka pangiriman akhir. Kami ngalaksanakeun manajemén ISO / TS16949: 2009 sacara trictly dina produksi, pikeun mastikeun produksi disusun kalayan teratur.

Inovasi. Tim R&D kami sacara aktip museur kana inovasi desain, sareng ngamangpaatkeun perangkat keras sareng perangkat lunak anu paling canggih pikeun ngembangkeun produk anu langkung kompetitif. Ngan ukur R & D kontinyu sareng inovasi bakal ngajantenkeun produk urang tiasa nyandak tantangan sareng kéngingkeun persetujuan ti nasabah. Kami yakin yén kami henteu ngan ukur nyiptakeun produk tapi ngabantosan konsumén pikeun nyiptakeun aplikasi anu luar biasa sahingga siap nyanghareupan lingkungan anu teras-terasan diupdate.

The Motor Twirl Kauntungannana

Kaunggulan Téknik- Standar atanapi khusus, Twirl Motor ngagaduhan kamampuan rékayasa pikeun nyumponan sarat desain anjeun.

Manufaktur fléksibel- Lantai manufaktur anu dioptimalkeun ku Twirl tiasa nampung pesenan ageung boh alit.

Kualitas Reliabilitas-Komponén Konci lengkep Home-Made.ISO / TS16949: sistem manajemén 2009 mastikeun kualitas produk. Akurasi sareng produktivitas.

OEM & ODM- OEM & ODM nyaéta padamelan sadidinten kami, langkung ti 95% motor anu kami jual nyaéta OEM & ODM.

Tanggung jawab Perusahaan- Kami ngajagaan tanggung jawab urang ka batur sapagawean sareng komunitas urang.

Organisasi Motor Twirl