Ningbo Twirl Motor Co., Ltd., didirikeun taun 2009, mangrupikeun produsen profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan kotak gear planét mikro, motor gir, aktuator linier, motor otomotif sareng bagian-bagian metalurgi bubuk. Kalayan pertumbuhan gancang di pasar pangsa sareng kapasitas produksi, Twirl ayeuna janten pinunjul sareng parantos kéngingkeun reputasi tinggi di pasar luar negeri & domestik. Di sagigireun 82 jinis produk normal, urang ngembangkeun langkung ti 26 jinis produk non-standar. Perusahaan urang ngaliput luas 15.000 méter pasagi sareng gaduh 120 padamel. sareng gaduh kapasitas produksi taunan 800,000 pcs.

Karya Kami

proyék panganyarna

Twirl ayeuna janten pinunjul sareng ngagaduhan reputasi tinggi di pasar luar negeri & domestik.

tingali langkung